top of page

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?

Met de nieuwe dienst "de wijnkeldermeester" is het mogelijk om in 5 stappen een kwalitatief mooie eigen wijnvoorraad in te richten en door te ontwikkelen op basis van uw eigen voorkeuren. Dat kan een klimaatkast zijn of een bestaande (of nieuwe) kelder onder uw huis die geschikt gemaakt wordt voor het bewaren van wijnen. Het unieke aanbod van de Wijnkeldermeester is de full-service van professionele ondersteuning bij de eerste aanschaf tot de ontwikkeling van uw voorraad.

AdobeStock_123281558.jpeg

Stap 1. De Kelder

Wij begeleiden u bij de aanschaf, verbouw of nieuwbouw van de klimaatkast of kelder. De klimaatkast kan b.v. in een keuken, berging, zolder of garage worden geplaatst. In alle gevallen is de noodzakelijke regeling van temperatuur en vocht om de wijnen in optimale conditie te houden. Voor bestaande kelders is een bezoek door onze vinoloog wenselijk en zal gekeken worden naar de mogelijkheden. U ontvangt (afhankelijk van uw abonnement) een maatwerk advies op basis van een door u vast te stellen budget. Net als voor nieuwe kelders kunt u daarna de werkzaamheden/levering verder met onze deskundige partners afwikkelen. Na (op)levering pikken wij het weer op bij stap 2: de Wijn!

Stap 2: De Wijn

Wij voorzien u van een goed gebalanceerd assortiment als eerste aanleg in uw wijnvoorraad waarbij we uw bestaande wijnen netjes integreren. Daarmee zorgen we voor een eerste basis met een gebalanceerde samenstelling. In deze stap kunt u persoonlijke voorkeuren uitspreken en wij bestellen alleen na uw goedkeuring. Wij verzamelen de deelbestellingen van de leveranciers en leveren alles in één keer af. Vanaf dat moment grijpt u nooit meer mis! Altijd mooie passende wijnen voor u en uw gasten. Wijn-spijs advies obv van uw voorraad? Stuur een app met wat u gaat serveren en wij zoeken direct uit uw voorraad passende wijn(en).

Pont_des_Arts_Wine_Collection.jpg
Untitled-1_edited.jpg

Stap 3. De Registratie

Uw eerste voorraad wordt netjes door De Wijnkelder Meester digitaal geadministreerd. Alle basisgegevens plus de kenmerken van de wijn, de aantallen en drinkvenster worden weergegeven. Via de website krijgt u toegang tot uw eigen gegevens. U heeft nu meteen uw volledig persoonlijke assortiment inzichtelijk. Voor volgend jaar is een app voorzien om de toegang nog directer te maken.

Stap 4. Het Beheer

U gaat wijnen schenken en stuurt ons simpelweg een foto van het etiket met de mededeling "houden" of "niet behouden". Uw administratie wordt daarmee direct bijgewerkt. Maandelijks sturen wij een notificatie via whats-app wanneer er wijnen in uw voorraad over het hoogtepunt heen raken zodat uw wijnen niet over het mooiste drinkvenster heen verouderen. Ook wijnen die u zelf bij proeverijen heeft gekocht of van vakantie mee terug heeft genomen, worden via dezelfde weg in uw voorraad opgenomen. Wijnen aan iemand cadeau gedaan? Gewoon even appen en wij werken de voorraad bij.

Het gieten van de wijn

Stap 5. Ontwikkel Uw Smaak

Wij vullen aan, wanneer nodig, met wijnen die u wilde behouden en stellen nieuwe wijnen voor met alternatieven gebaseerd op uw smaakontwikkeling. Wijnen die u elders gedronken heeft zoals in een restaurant, vakantieadres of proeverij gaan via dezelfde weg: foto van het etiket op de app en de mening of wens erbij. Die zoeken we op en plaatsen die op uw wishlist. Zo ontwikkelt uw wijnvoorraad met uw smaak mee. De Wijnkelder Meester informeert u via het abonnement over proeverijen, bezoeken aan producenten in binnen-en buitenland en u ontvangt elke maand een nieuwsbrief over uitlopende onderwerpen die uw kennis van wijn ontwikkelen.

De dienst wordt geleverd vanaf een klein assortiment (>48 flessen) in een klimaatkast tot een groot assortiment in een kelder. Dit alles voor een bescheiden abonnement afgestemd op de omvang van uw voorraad. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, van basic tot VIP. Wilt u weten welk abonnement het beste bij u past?

bottom of page